Rent a car Bucuresti – clauze contractuale

In momentul in care veti dori sa optati pentru aceste servicii de rent a car Bucuresti este foarte important sa tineti cont si de aceste caluze contractuale. Daca veti face acest lucru, atunci va veti asigura de faptul ca deciziile luate au fost cele mai potrivite si va puteti bucura de tot ceea ce inseamna conditii de transport ideale. Veti avea parte de flexibilitate, eficienta si confort, elemente foarte importante pentru a calatori mereu asa cum va doriti.

Pentru a obtine detalii complete despre aceste clauze contractuale, este foarte important sa luati legatura cu o companie specializata in acest domeniu cu care urmeaza sa colaborati. In momentul in care veti incheia un contract de inchirieri auto, este important sa va asigurati ca in cadrul acestuia se vor regasi toate aspectele importante despre care ati vorbit cu firma de inchirieri. In continuare va vom prezenta cateva detalii si clauze ce pot fi cuprinse in cadrul unui contract de inchiriere. Tinand cont de aceste informatii, va veti asigura de faptul ca sunteti in masura sa luati cele mai bune decizii.

  • Clientul unei companii de inchirieri auto, nu va trebui sa paraseasca teritoriul tarii cu masina inchiriata, deoarece in acest caz se pot aplica unele penalitati. De cele mai multe ori masinile unei companii de rent a car nu sunt asicurate cu casco international, ceea ce inseamna ca daca veti trece granita, iar cu masina se va intampla ceva, va trebui sa achitati toate daunele.
  • Pentru inchirierea unei masini, orice persoana va trebui sa poata dovedi faptul ca detine un permis de conducere. Firma de inchirieri va face copii xerox dupa permis si il va tine indosariat pentru o perioada mai indelungata.
  • La semnarea unui contract de inchiriere este indicat sa va asigurati ca pretul de inchiriere include asigurare rca, casco iar clientul poate alege si o asigurare full in care isi va dori acest lucru. Referitor la combustibil, trebuie sa stiti ca valoarea acestuia este suportata in intregime de catre client.
  • Predarea si preluarea masinii se va face inc onformitate cu cele stabilite in contractul de inchiriere, iar daca clientul va dori sa predea masina in alta parte, va trebui sa suporte unele taxe suplimentare.
  • De cele mai multe ori, perioada minima de inchiriere conform unui contract, poate fi de 24 de ore, iar masina va fi inchiriata unei singure persoane. In cazul in care aceasta va fi instrainata, este posibil ca cel ce a inchiriat-o sa plateasca unele costuri suplimentare.
  • Pe de alta parte, nerespectarea regulilor de circulatie de catre client, revine in responsabilitatea acestuia, deoarece clientul este cel care va trebui sa suporte amenzile primite din partea politiei.

bmw-seria-5-autoIn care veti tine cont de toate aceste informatii si detalii, atunci veti avea posibilitatea de a lua cele mai potrivite decizii in ceea ce priveste inchirierea unei masini. Totodata, este foarte importanta ca atunci cand veti lua legatura cu o companie din acest domeniu, sa primiti raspunsuri la toate intrebarile pe care le aveti, deoarece numai in aceste conditii veti lua deciziile potrivite. Persoanele ce au tinut deja cont de toate aceste aspecte sunt in prezent pe deplin multumite de colaborarea cu aceste companii de rent a car.

Cel mai important aspect de care va trebui sa tineti cont este legat de experienta pe care o are compania de inchirieri auto. De asemenea, este important sa va asigurati de faptul ca optand pentru aceste servicii, veti primi mereu calitatea dorita. Daca veti intra pe rentacar01.ro veti descoperi o companie ce poate oferi mereu servicii de o calitate superioara, in conformitate cu asteptarile pe care le aveti. Cu siguranta veti fi pe deplin multumiti de tot ceea ce primiti din partea acestei companii, ceea ce inseamna ca nut rebuie decat sa luati in calcul o colaborare de acest tip.

Leave a Comment