Matei Electrostatic ofera servicii de vopsire in camp electrostatic

In cazul in care veti dori sa optati pentru aceste servicii de vopsire in camp electrostatic, este indicat sa luati in calcul o colaborare cu compania Matei Electrostatic. Daca veti face acest lucru, atunci veti avea ocazia de a dispune de o tehnologie noua de acoperire, ce se face prin intermediul aplicarii unor particule uscate de vopsea prin intermediul unui camp electrostatic. In cadrul acestui procedeu de vopsire in camp electrostatic, nu sunt utilizate materiale chimic periculoase, iar vopselele de acest tip nu sunt daunatoare sanatatii.

Acesta este si motivul pentru care tehnica de vopsire in camp electrostatic a ajuns la momentul actual sa fie foarte apreciata de catre persoanele ce isi doresc sa vopseasca anumite materiale metalice si nu numai. In aceste conditii, puteti lua si dumneavoastra in calcul aceasta varianta de vopsire si veti fi cu siguranta multumiti de rezistenta si durabilitatea oferita de vopsirea in camp electrostatic.

Daca va intrebati care este de fapt procedeul de vopsire in camp electrostatic si de aplicare a pulberii, veti avea ocazia de a descoperi in cele ce urmeaza informatii importante in acest sens. In primul rand, este necesar sa determinati tipul materialului pe care veti dori sa il acoperiti cu vopsea, deoarece acest material urmeaza sa fie tratat si pregatit pentru vopsire. Se trateaza prin sablare sau prin intermediul unor proceduri ce asigura ca substratul pe care se va aplica vopseaua in camp electrostatic nu prezinta uleiuri, oxizi, sau alte elemente ce pot impiedica o vopsire corecta. Procedeul de pregatire a suprafetei pe care urmeaza sa fie aplicata vopseaua pulbere trebuie pus in practica corect, deoarece numai in aceste conditii se vor elimina diversele defecte ale filmului de vopsea. In caz contrar, este posibil ca acest procedeu de vopsire sa se repete, ceea ce poate duce la cresterea preturilor pentru aceste servicii.

sl2Pe de alta parte, in ceea ce priveste vopsirea in camp electrostatic, este de asemenea recomandata preincalzirea materialelor ce urmeaz asa fie vopsite. In aceste conditii putem spune despre piesele incalzite ca se pot vopsi in conditii optime. In cazul in care este necesar, se vor masca toate partile pieselor ce urmeaza sa fie vopsite, pentru zonele in care nu vom dori ca vopseaua pulbere sa se depuna. Acest lucru se poate face prin utilizarea unor benzi si dopuri din materiale siliconice, rezistente la temperaturi inalte. Astfel, vopseaua pulbere nu va ajunge in acele zone pe care le vom acoperi. In continuare, piesele pe care dorim sa le vopsim se vor agata in cabina de vopsire. Totodata, putem spune ca este importanta si etapa in care veti selecta tipul si culoarea pulberii pe care urmeaza sa o aplicati. In functie de acest tip al culorii se va determina si tipul de vopsire pentru suprafata plata, curbata, revopsire sau vopsire pentru metale.

Aplicarea pulberii in cadrul procedeului de vopsire in camp electrostatic se poate face prin mai multe metode in functie de cerintele clientilor. In ceea ce privesc serviciile de vopsire in camp electrostatic, este important sa va asigurati de faptul ca veti colabora cu o companie ce poate oferi mereu servicii de o calitate superioara. Numai in acest conditii veti avea ocazia de a dispune in perioada urmatoare de serviciile dorite, ce nu vor lasa de dorit in punct de vedere estetic si al rezistentei. Dupa ce pulberea a fost aplicata, piesele vopsire vor trece si prin procesul de polimerizare ceea ce inseamna ca vor fi tinute la cuptor la temperaturile potrivite. Apoi, acestea vor fi scoase din cuptor si vor fi lasate sa se raceasca, iar pelicula de vopsea se va usca.

Este indicat sa aveti in vedere toate aceste etape in cadrul procedeului de vopsire in camp electrostatic, deoarece numai in aceste conditii veti avea posibilitatea de a beneficia de cele mai bune servicii. De asemenea, va trebui sa va asigurati de faptul ca veti colabora cu o companie ce poate oferi mereu serviciile de calitate de care aveti nevoie. In cazul in care veti intra pe http://matei-electrostatic.ro/ veti avea posibilitatea de a descoperi o companie ce ofera servicii de calitate in domeniul vopsitoriei in camp electrostatic.

Leave a Comment