Blaturi pentru mese atat de interior cat si de exterior- Blaturi mese werzalit

Cu siguranta multi dintre dumneavoastra ati observant in magazinele cu mobila, sau pe tarasele barurilor un material cu un aspect deosebit, sintetic si totusi imprimat de caldura lemnului, dur ca piatra si parca lasa senzatia ca nu are cum sa fie casant.

Se intalneste de regula sub forma de blaturi pentru mese si se foloseste cel mai des in spatii deschise sub actiunea ploilor sau a soarelui. Se numeste werzalit, nume  datorat  unei firme germane cu o experienta  de peste 50 de ani in panouri ce au in compozitie lemnul. Initial a fost conceput un tip de panou compus din aschii de foioase si rasinoase incleiate cu rasini sub presa la rece si la cald  si acoperite ulterior  tot sub presiune cu diverse folii decorative si cu rol protector. Aceste blaturi mese werzalit  sunt acoperite prin presare de un finisaj cu rol decorativ si destul de des se personalizeaza cu imagini sau inscrisuri. Aceste blaturi sunt rezistente la zgarieturi, acizi, grasimi, soare sau ploaie si pot fi folosite oriunde un produs din lemn este susceptibil ca va ceda la umezeala, socuri mecanice si temperaturi extrem de inalte. La fel, pot fi folosite si blaturi mese TOPALIT. Se pot folosi inclusiv sub riscul instabilitatii dimensionale. Deoarece suprafata este continua aceasta poate sa fie curatata fara probleme.

Datorita capacitatii de a lua diverse forme  se foloseste atat la amenajari interioare cat si la amenajari exterioare. Se pot obtine pervazuri cu un aspect deosebit de frumos. Este perfect daca aveti ferestre de 4 metri deoarece se poate pune pervaz continuu din werzalit, rezistent la umiditate si foarte usor de intretinut. Tot cu werzalit se poate rezolva si problema unui pervaz casetat.

In cazul in care va doriti sa achizitionati blaturi de mese trebuie sa stiti ca blaturile de masa werzalit sunt ideale pentru mobilier horeca exterior, gradini, terase, spatii deschise dar si pentru interior. Prezinta o rezistenta deosebita la umezeala, caldura, ingher, raze UV sau scrum de tigara. Un blat de masa werzalit este foarte usor de intretinut si perfect igienic. Puteti cu usurinta sa va folositi de acestea in cazul in care doriti sa le puneti in cafenele, pe tarase, in restaurant, in bar, pizzeria, cofetarie, fast food, cantina, sali de mese si altele.

Acest consacrat material lemons poate fi utilizat si in profiluri de balcon si de fatada ori in pervazuri. Caracteristicile natural ale lemnului sunt combinate cu rezistenta rasinilor de calitate superioara iar finisajul este contopit permanent cu materialul lemons comprimat la inalta presiune.

Pe langa utilizarea pentru blaturi mese werzalit, acest material are o buna intrebuintare si in realizarea paroselilor pentru terase. Suprafetele vor contine un material modern, natural si antiderapant in conditii de umezeala. Aria de raspandire a acestui material creste iar caracterul sau ecologic isi va spune cuvantul  in buna masura in paralel cu proprietatile fizico-chimice incontestabile pe care le detine.

Leave a Comment